FELIÇ ANY NOU 2018

Benvolguts de nou a les aules i al feina!!

En aquesta segona avaluació què treballarem?

Resultado de imagen de vuelta al trabajoEn segon de batxillerat, en Història de la filosofia estudiarem Tomàs d'Aquino com autor de la filosofia medieval, Descartes com autor de la filosofia moderna i Kant com autor de la filosofia de l'Il·lustració.

En primer de batxilerat estudiarem Lògica i teoria del coneixement, Història de la filosofia a través de la lectura de El món de Sofia, organitzarem la celebració del dia de la pau al centre, continuarem reforçant la tècnica de comentari de text i es possible que encara ens doni temps de fer una mica d'Antroplogia i Sociologia perquè enguany tenim uns estudiants molt feiners!!!!

I en Valors ètics?

Treballarem les Relacions interpersonals, la resolució de conflictes, la relació entre justícia, llibertat i política, però el nostre tema més important és els Drets Humans que l'estudiarem des de diferents perspectives depenen del grup i del curs. També treballarem les exposicions orals, el comentari de text comprensiu i els plans de discussió filosòfics. Pel·lis??? Alguna cosa ja veurem...., però com sabéu sempre anem molt mal de temps!!!!

Comentaris